Voor mijn werk moet ik altijd heel veel brieven versturen en daarom vind ik het fijn dat ik de boel op orde heb wanneer het gaat om een goede uitrusting. Vroeger schreef ik alle brieven en dergelijke met de hand maar tegenwoordig ben ik meer van het printen van etiketten. Het is daarvoor wel noodzakelijk dat ik beschik over goede etiketten en daarom ben ik een tijdje geleden eens gaan kijken op het internet waar ik goede etiketten kon vinden. Na een tijdje te hebbe gegoogeld op ‘etiketten’ kwam ik al snel op een aantal sites waar ze etiketten aanboden. Aangezien ik niet iemand ben die graag over een nacht ijs gaat heb ik besloten om nog wat langer rond te kijken voor etiketten. Het beste leek het mij om maar eens even naar een winkel te gaan waar ze etiketten verkopen zodat ik ze ook even in handen kon hebben en dat ik kon zien wat de kwaliteit van de etiketten waren. Kortom, genoeg voor mij om mij een dag mee zoet te houden. Ik heb dan ook eens even een dagje vrij genomen van het werk. Dit kon heel gemakkelijk want het was weer zomer en dan stromen de opdrachten nou niet bepaald binnen. Dit is ook helemaal niet zo verwonderlijk aangezien ik mij met mijn bedrijf toch het meest op de winter richt en het daarom dus niet zo gek is dat in de zomer wat minder werk heb. Afijn, voor de aanschaf van etiketten is dit allemaal niet zo’n probleem want deze zijn gelukkig heel het jaar verkrijgbaar. Daarom ben ik eens op de fiets gestapt en toen ben ik naar een lokale winkel toe gefietst om te kijken wat zij daar in het assortiment hadden. Ik kan u vertellen dat het mij iedere keer weer mateloos kan boeien wanneer ik zie hoeveel keus winkels wel niet hebben. Ook bij de winkel die ik bezocht was werkelijk geen ‘nee’ te koop. Er was echter wel even een klein aandachtspuntje waar ik even over struikelde. In de volgende alinea zal ik u daar meer over vertellen. Laten we daarom maar snel naar deel twee van deze tekst gaan.

Etiketten zijn heel gemakkelijk in gebruik

Het is goed om te weten dat je voor heel veel dingen tegenwoordig nog even naar de winkel kunt lopen om de producten op die manier even in je handen te kunnen houden en te kijken of het ongeveer is waar jij naar op zoek bent. Voor mij was dat althans in het geval van de etiketten wel het geval. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat het misschien wel goed zou zijn om eens te kijken naar de mogelijkheden via het internet om de producten eerst eens goed te kunnen bekijken. Afijn, dat is weer een heel ander ontwerp en het is denk ik niet nodig om daar hier een lange uiteenzetting over te schrijven. Het is goed om te weten dat je de producten in een echte winkel dan wel even vast kunt houden en dergelijke, maar als je vervolgens ziet hoeveel je voor dezelfde etiketten op het internet moet betalen dan schrik je wel even van het prijsverschil. Het is dan ook niet verkeerd om een goede prijsvergelijking te maken omdat je op die manier al snel tot de ontdekking kunt komen dat je heel veel geld kunt besparen wanneer je je tot de alternatieve aanschafmethoden went die er op het internet aangeboden worden. Kortom, genoeg reden om mijn zoektocht op het web voort te zetten. De vraag was echter even waar ik dat dan zou gaan doen. Ik ben niet iemand die heel veel verstand heeft van dergelijke zaken en daarom vind ik het wel fijn om een beetje hulp aangeboden te krijgen. Voor mij was het dan ook belangrijk om een bedrijf te vinden waar je als klant goed geholpen kunt worden. Kortom, ik had wel een aantal eisen en die wilde ik niet zomaar laten varen.

Ik heb gevonden waar ik al zo lang naar op zoek was

Het heeft uiteindelijk even geduurd maar uiteindelijk heb ik dan toch het bedrijf gevonden waar ik de beste etiketten heb gevonden die ik mij maar kon wensen. Ik heb dit bedrijf gevonden door op ‘etiketten’ te zoeken bij Google en deze leidde mij vervolgens heel snel naar de website waar ik naar op zoek was. Bij Altrif.nl heb ik precies de etiketten gevonden waar ik naar op zoek was en ik kan u vertellen dat ze hier zeer aantrekkelijke prijzen rekenen voor hun etiketten. Het zal u dan ook niet verbazen dat ik uiteindelijk besloten heb om hier een bestelling te plaatsen. Nou ja, dat zeg ik dan nu wel even zo een twee drie, maar dat is niet helemaal hoe het gegaan is. Het was namelijk zo dat ik eerst nog even een mailtje heb gestuurd naar de klantenservice over de lijm die gebruikt werd voor deze etiketten. Voor mij was dat namelijk, om niet nader te noemen redenen, erg belangrijk om te weten. Ik kreeg gelukkig al heel snel antwoord waarop ik besloot de etiketten aan te gaan schaffen. Al met al kan ik zeggen dat:

  • ik heel erg tevreden ben over mijn aanschaf
  • ik nooit meer iets anders zou willen gebruiken
  • ik deze winkel aan iedereen aan zou willen raden

Kijk daarom snel op de website voor meer informatie.

Comments are closed.

Scroll to Top