Voel u thuis in Sint Jozef

Bent u op zoek naar een woonzorgcentrum waar u zich thuis voelt? Kom eens kijken bij woonzorgcentrum Sint Jozef. Gelegen in de dorpskern van Weerselo. Omringd door dorpse activiteiten vindt u Sint Jozef tegenover het marktplein, waar ook het gemeentehuis gevestigd is. Sint Jozef is meer dan alleen een zorgcentrum, maar wil ook een sociale rol vervullen binnen de omringende gemeentes Weerselo, Rossum, Saasveld en Deurningen. Sinds maart 2011 is dit centrum open voor bewoners en bezoekers. Er zijn 48 appartementen beschikbaar in het complex. Alle woningen hebben een woonkamer met balkon en een open keuken die al compleet voor u is ingericht. Er is uiteraard een slaapkamer aanwezig en een badkamer die zowel vanuit de gang als vanuit de slaapkamer toegankelijk is. Naast de appartementen zijn er ook twee kleinschalige woonvormen voor mensen met geheugenproblemen die intensieve zorg nodig hebben. Er is daar ruimte voor 8 bewoners. Alle appartementen en woonvormen zijn uiteraard volledig toegankelijk voor rolstoelen.

Een prachtige omgeving bij Sint Jozef

Een woonzorgcentrum moet altijd aan de nodige voorwaarden voldoen. U moet er tenslotte met plezier willen wonen. Daar hebben wij bij Sint Jozef, onderdeel van Zorggroep Sint Maarten, rekening mee gehouden. Zo hebben wij bijvoorbeeld een fijn restaurant in het complex gevestigd waar iedereen die daar zin in heeft voor een vriendelijke prijs een heerlijke maaltijd kan krijgen. Daarnaast vonden wij een rustige omgeving met veel groen erg belangrijk voor de bewoners van Sint Jozef.

Prachtige natuur

Daarom hebben wij er voor gezorgd dat de bewoners van dit woonzorgcentrum altijd makkelijk naar buiten kunnen en direct in het groen stappen. U kunt genieten van heerlijke wandelingen of gewoon ergens rustig op een bankje neerstrijken en genieten van de prachtige natuur om u heen. Wilt u wat meer actie? In de dorpskern is genoeg te beleven. Lees meer op onze website.

Comments are closed.

Scroll to Top