Hebt u weleens gehoord van www.horecaworld.biz? Zo niet, dan raden we u aan om eventjes verder te lezen. Hieruit zal namelijk blijken dat u het beste via ons, deze website dus, een pizza oven kun bestellen. En dat is nog lang niet alles, wij hebben alles op het gebied van professioneel keukenapparatuur altijd standaard op voorraad en dan ook nog eens van enkel topmerken. En dat geldt zeker voor de pizza oven die u wilt bestellen. Een pizza oven moet immers lang meegaan en het is dan ook voor de hand liggend dat u enkel genoegen neemt met het beste van het beste. Dus gat u een restaurant beginnen of in ieder geval een horecagelegenheid waarbij er een pizza oven noodzakelijk zal zijn? Dan moet u echt eventjes op deze site gaan rondsnuffelen want u zult zien dat u hier echt aan het goede adres bent voor een geweldige pizza oven. Daar gaat absoluut geen spijt van krijgen en de klanten die in uw pizzeria komen eten zullen zeker meer willen weten over deze pizza oven want geen enkele pizza gaat verloren als u ze in deze pizza oven van horecaworld.biz stopt. Er kan vrijwel niets mis gaan dus u hoeft niet bang te zijn dat er het een en ander aanbrandt. Dat moet immers te allen tijde voorkomen worden mar een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is dan ook altijd verplicht om een brandblusser in de buurt hebben net als een leidinggevende die over de benodigde certificaten beschikt om veilig een restaurant te kunnen runnen. Hierbij denken we uiteraard in de eerste plaats aan de BHV training. Deze training is niet voor niets verplicht gesteld in Nederland dus vergeet dit niet want anders kan je een flinke boete verwachten. Mocht er trouwens iets gebeuren, en wij hopen van harte dat dit nooit voor zal komen, dan zal het zeker niet aan de pizza oven liggen die u bij ons hebt besteld. Deze ovens zijn uitvoerig getest op alle mogelijke manieren dus de veiligheid is gegarandeerd.

Een pizza oven kopen of toch liever leasen?

Wij begrijpen ook wel dat een pizza oven een flinke greep uit uw budget kan zijn. Zeker als u een restaurant opent waarbij pizza niet echt op de kaart staat, maar meer als kindergerecht een optie is. Dan zal de pizza oven wellicht niet echt uit kunnen. Dan kunt u er beter voor kiezen om voor een ander kindergerecht te kiezen zoals kip patat en appelmoes. Maar een echte pizzeria kan niet zonder pizza oven, of misschien kunnen we beter zeggen: ovens. Je wilt immers wel meerdere mensen tegelijkertijd kunnen helpen dus dan je maar beter meer dan slechts een pizza oven in je keuken plaatsen. Mensen geven veel om kwaliteit maar snelheid is ook zeker iets dat erg gewaardeerd wordt in restaurants. Van een geheel andere orde is het wanneer je slechts eenmalig een pizza oven nodig hebt. We kunnen ons erg goed voorstellen dat je bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje pizza’s wil gaan maken maar dat je eigen oven een dergelijke grote hoeveelheid pizza’s niet aan kan. In ieder geval niet tegelijkertijd en als het dus in etappes moet, dan haken veel kinderen al snel af. Dit wordt meestal niet zo op prijs gesteld dus dan kan je beter meer iedereen in een keer serveren. De beste optie daarvoor is door het huren van een oven, in vaktermen: het leasen van een pizza oven. Ook dat is bij ons mogelijk. Daarmee bespaar je flink op kosten want het is helemaal niet handig om een oven te kopen voor een dergelijk feestje. Dan kan hij na afloop in de garage en dan heb je er nooit mee omkijken naar. Dat is zonde, daarom is het huren van een pizza oven een beter idee. Wij komen de pizza oven brengen en halen na het feestje weer moeiteloos op. Daar doen wij niet moeilijk over, wij helpen je graag.

Neem gerust eens contact op

Onze website levert echt alles op het gebied van keukenapparatuur voor zowel professionele keukens voor restaurants en dergelijke horecagelegenheden als ook voor particulieren mits je bereid bent om iets meer te betalen voor je apparatuur. Het voordeel daarvan is dat dit wel veel langer meegaat dus je zult hier uiteindelijk zeer zeker de vruchten van kunnen plukken. Als je het namelijk op de langere termijn bekijkt dan zal je zien dat je eigenlijk flink bespaart op dergelijke producten want je hoeft ze misschien maar een keer in je leven an te schaffen. Dat geldt zeker voor de pizza oven die wij aan te bieden hebben. Ben je geïnteresseerd in onze overige producten? Kijk dan snel eens op de site, je zult ogen te kort komen. We hebben voor het gemak een kleine selectie gemaakt van de producten die wij te koop hebben staan op onze uitgebreide website. Naast de pizza oven is dat onder andere:

  • keukengerei, van standaard lepels tot ingewikkeld bestek speciaal voor overheerlijke exclusieve gerechten
  • koelcelen en vriescellen, we kunnen ze op maat bouwen
  • pannen
  • allerlei keukenapparatuur en bakplaten. Van grills tot friteuses en van snijmachines tot aan koffiezetapparaten, we hebben het allemaal en enkel van topmerken

Bij ons hoef je nooit lang te wachten op de levering van je bestelling. Gemiddeld duurt dit slechts een dag, zeker als je in de Benelux woonachtig bent, dan kan dit wel gegarandeerd worden. Dat scheelt nogal veel tijd en moeite dus bestel snel!

Comments are closed.

Scroll to Top