Over de geneugten van sextoys

Kittig

Mijn partner en ik zijn al vanaf het begin van onze relatie erg van het experimenteren. Het is dit jaar precies een jaar geleden dat we elkaar in een club leerden kennen en sindsdien hebben we een heel fijne tijd met elkaar gehad. Inmiddels merken we dat de sleur wel een beetje in ons seksleven begint te sluipen en daarom zijn we kortgeleden op zoek gegaan naar wat meer spanning en avontuur. Ik stelde voor om deze zoektocht bescheiden te beginnen en stelde voor om eens even op het internet te kijken naar de mogelijkheden die daar geboden werden om wat meer spanning tussen de lakens te creëren. Van de buurman had ik gehoord dat zij deze fase ook hadden gehad en dat zij dit hadden opgelost door gebruik te gaan maken van sextoys. Ik vroeg hem aan wat voor soort sextoys ik dan zou moeten denken. Het is namelijk zo dat ik wel een beetje een beeld had bij sextoys maar dat ik niet precies van de hoed of de rand wist. De buurman was gelukkig zo vriendelijk om mij even te laten zien welke sextoys hij gekocht had en wat je daar dan allemaal mee kunt. Ik kan u vertellen dat er op dat moment een wereld voor mij open ging. Ik had wel een vaag idee van sextoys maar dat er op dat gebied werkelijk zo veel mogelijk was dat had ik nooit durven dromen. Ik wist dus ook meteen dat hier voor mij, en daarmee dus ook voor mijn partner, nog heel veel te winnen viel en dat ik daarom dan ook graag wat meer te weten zou willen komen over sextoys. Ik ben daarop een zoektocht begonnen en in dit verslag, dat zal bestaan uit drie alinea’s, zal ik u daarvan kond geven. Op die manier hoop ik u een beetje van dienst te kunnen zijn in het geval u ook op zoek bent naar speeltjes om het tussen de lakens wat spannender te maken.

Waar ik uiteindelijk de goede sextoys vond

Toen ik eenmaal over sextoys had gehoord wilde ik er zelf ook graag een voorraadje van aanleggen. Het is namelijk zo dat ik altijd wel van een beetje experimenteren houd en dat ik dus ook graag wilde weten wat mij te wachten stond wanneer ik een aantal sextoys in huis zou gaan halen. Op een regenachtige donderdagmiddag ben ik met mijn vriend achter de computer gaan zitten en hebben we eens even gekeken wat er op het internet op het gebied van sextoys allemaal werd aangeboden. Wij kwamen al heel erg spoedig terecht op de website van Kittig.nl en daar keken wij werkelijk onze ogen uit. Hier heeft men namelijk alles in de aanbieding wanneer het gaat om sextoys en het was dan ook daarom dat wij werkelijk uren met heel veel plezier door het assortiment hebben geneusd. Het viel ons op dat er voor zowel mannen alsook vrouwen heel erg veel keus is wanneer het gaat om sextoys en dat was iets wat met name ik niet had verwacht. Ik ging er altijd vanuit dat sextoys vooral voor de vrouw waren maar, zo kreeg ik later van een goede vriend van mij te horen, de laatste jaren zijn ook mannen steeds meer gebruik gaan maken van sextoys. Ik kan dit natuurlijk enkel en alleen toejuichen omdat ik vind dat mannen ook de nodige pleziertjes gegund zouden moeten worden. Afijn, het was dus zo dat wij daar met zijn tweeën achter de computer zaten en we werden beide dolenthousiast over de vele keuzemogelijkheden die we hadden. In de laatste alinea van deze tekst zal ik u vertellen over wat we uiteindelijk hebben besteld en hoe de levering van dit product in zijn werk ging.

Zeer snel thuisbezorgd

Wat ik heel erg interessant vond waren de kleine handzame sextoys. Ik ben namelijk niet iemand die meteen voor de diehard producten kiest en daarom wilde ik het graag een beetje eenvoudig beginnen. Ik kwam uit bij de fijne latexkleding en ik wist meteen dat dit was waar ik naar op zoek was. Ik weet niet waar het door komt maar ik ben altijd erg gefascineerd door latex en gelukkig had mijn vriend ook wel oren naar deze heerlijke spannende kleding. We hebben dus uit het grote aanbod sextoys eerst een mooi latexkostuum besteld en daarmee hadden wij onze eerste bestelling geplaatst op de site waar je tal van sextoys kunt bestellen. Het wachten was nu op de bezorging. Op de site van Kittig.nl had ik al gelezen dat dit vaak erg snel in zijn werk ging en dat je mocht verwachten dat je bestelling de volgende dag al bij je bezorgd zou worden. Dit was inderdaad het geval, onze keus uit het grote aanbod sextoys werd inderdaad spoedig bezorgd. Ik kon niet wachten om het uit te proberen, dat zult u waarschijnlijk wel kunnen begrijpen. We zijn dan ook meteen naar de slaapkamer gegaan om de nieuwste aanwinst uit te testen. Ik kan u vertellen dat dit bijzonder in de smaak viel en dat we een zeer geslaagde avond hebben gehad, als u begrijpt wat ik bedoel. Ik kan dus nu aan het eind van deze tekst gerust concluderen dat:

  • ik heel erg tevreden ben met mijn aankoop
  • ik zeer te spreken ben over de zeer snelle levering
  • wij binnenkort dus zeer zeker weer eens een bestelling zullen gaan plaatsen

Comments are closed.

Scroll to Top