Bent u op zoek naar een gerenommeerd internetbedrijf waarbij u snel en goedkoop flyers drukken laten kan? Kom dan eens naar slimdruk.nl. Dit is een bedrijf dat volledig gefocust is op internetpubliek. Wel zo handig toch? U kunt namelijk al uw gegevens indienen via een e-mail of door een profiel aan te maken op hun website. Dat is zeker een goed idee als u op de hoogte wilt blijven van de kortingen die er soms te vinden zijn op deze website. Dat maakt flyers drukken wel heel erg aantrekkelijk. U kunt ook lid worden van de maandelijkse nieuwsbrief of door de sociale media te gaan volgen. Zij maken namelijk actief gebruik van Facebook en Twitter. Mis dus nooit het laatste nieuws!

Flyers drukken doet u hier

Welk formaat u dan ook wenst, slimdruk.nl heeft de methodes in huis om in elk geval flyers drukken mogelijk te maken voor onder andere:

  • A7
  • A6
  • of US

Dit zijn alle drie papierformaten. Erg handige formaten voor het flyers drukken. Een flyer moet immers wel lekker in de hand liggen, goed leesbaar zijn, informatie verstrekken en tegelijkertijd in het oog springen door goed gebruik te maken van lettertypes, kleur en foto’s. Laat het maar aan slimdruk.nl over om dat voor elkaar te krijgen. Nadien zult u nooit meer op zoek hoeven gaan naar een geschikte drukkerij voor het flyers drukken.

Voor al uw drukwerk

Niet alleen is deze site namelijk handig voor het flyers drukken. U kunt hier terecht voor al uw drukwerk. Bijvoorbeeld voor bedrukte enveloppen, posters, stickers en briefpapier. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kijkt u maar eens rond op de site, u zult ogen tekort komen. Hier hoeft u niet te wachten totdat u een bestelling kunt plaatsen, dat kan namelijk 24 per dag. Bestel nu!

Comments are closed.

Scroll to Top