HP ProLiant ML350e Gen8 Servers

Kleine investering, grote groei: HP ProLiant ML350e Gen8 Servers

Als u een klein tot middelgroot bedrijf heeft dat aan het groeien is, dan is het prettig wanneer uw capaciteit daaraan kan worden aangepast. HP ProLiant ML350e Gen8 Servers zijn speciaal ontworpen voor deze branche en voor deze doelstelling. U kunt uitbreiden zonder grote veranderingen door te hoeven voeren en enorme investeringen te doen. Een grote stap voorwaarts maken hoeft u dus zeker niet veel tijd en/of geld te kosten. Volledig nieuwe computers of een herziene administratieve infrastructuur zijn niet nodig met hulp van de HP ProLiant ML350e Gen8 Servers.

HP ProLiant ML350e Gen8 Servers vergroten capaciteit

Wat kunt u verwachten van de HP ProLiant ML350e Gen8 Servers? Er zijn een paar belangrijke zaken die van grote toegevoegde waarde zijn:

  • Tot 25% verbeterde prestatie dankzij nieuwe processors Intel® Xeon® E5-2400 v2
  • GPU ondersteuning voor veeleisende grafische applicaties
  • Nieuwste HP Smart Array Controllers voor maximale capaciteit en performance
  • Laag voltage DIMMS(1600 MHZ) voor energiebesparing
  • Smart Storage Administrator voor ideale gebruiksvriendelijkheid

Vooral met betrekking tot capaciteitsproblemen met file/print, webmessaging en verticale applicaties en databases zijn de HP ProLiant ML350e Gen8 Servers een goede oplossing. Het gaat om een dual-socket 5U tower server die optimale prestaties levert en de mogelijkheden voor uw bedrijf aanzienlijk vergroot.

Manage uw systeem probleemloos

Met geavanceerde, geïntegreerde managementtools is het gemakkelijk om uw systeem op to date te houden en overzicht te bewaren op gebruik en capaciteit. U kunt in no time zien hoe gezond uw systeem is en dit ook onderhouden. Dankzij intelligente technieken als de HP Smart Storage Administrator is in een oogopslag te zien hoe uw systeem ervoor staat en welke onderdelen u kunt optimaliseren. Met andere woorden: een server die een goede en kleine investering is, waarmee een grote groei van uw bedrijf mogelijk wordt gemaakt.

Comments are closed.

Scroll to Top