Elektrisch verstelbaar bureau bij Buro Enzo

Voor gebruikte en tweedehands kantoor meubelen kunt u terecht bij Buro Enzo. Ons bedrijf is de specialist op het gebied van ergonomische kantoormeubelen. Wij verkopen uitsluitend hoogwaardige producten en zullen u te alle tijden ten diensten staan om de beste meubelen voor u kantoor te bieden. Bij Bureau Enzo verkopen wij producten voor een zeer goede prijs die uw werkplek tot een betere omgeving maken voor u en uw personeel U kunt onze producten in grote hoeveelheden opkopen voor kantoortuinen of per stuk. Kom eens langs in onze showroom en probeer onze producten zelf! Voor een hoogwaardig elektrisch verstelbaar bureau bent u hier op het juiste adres. Een elektrisch verstelbaar bureau kunt u op verschillende hoogte instellen. Het elektrisch verstelbaar bureau is erg eenvoudig te bedienen. Voor de rug en de schouders is het van belang dat een bureau op de juiste hoogte in afgesteld. Een kromme houding levert een veelvoud aan klachten op waar u niet snel vanaf komt. Het is daarom van het grootste belang dat u goede, hoogwaardige producten gebruikt in uw kantoor. Een elektrisch verstelbaar bureau is een goede manier om te zorgen voor de juiste zithoogte. Bij Buro Enzo leveren we deze bureaus in verschillende materialen en kleuren. Kijk voor een elektrisch verstelbaar bureau eens op onze website of kom langs in onze uitgebreide showroom en probeer onze producten zelf uit. Voor de aankoop van grotere leveringen zijn wij uw man. Wij bieden producten in grote hoeveelheden en ook in eenheden voor een individuele aankoop. Buro Enzo zorgt levert:

  • Elektrisch verstelbaar bureau
  • Elektrisch verstelbare bureaustoel
  • Kantoorkasten
  • Scheidingswanden
  • zit sta bureaus

Een elektrisch verstelbaar bureau makkelijk in gebruik

Een elektrisch verstelbaar bureau is makkelijk in gebruik. Dat komt omdat de bediening volledig is toegespitst op het uiterste gebruiksgemak. Het is eenvoudig om elektrisch verstelbaar bureau hoger of lager te verstellen voor de perfect zithouding. Wat veel mensen niet beseffen is dat een slechte zithouding directe gevolgen heeft op uw lichaam. Wat gebeurd er precies wanneer u ene slechte zithouding heeft? Dat is eenvoudig. Een lichaam moet in zich te alle tijden in een gestroomlijnde houding begeven. Wanneer dit niet het geval is komt raakt het lichaam afgekneld. Dat is eindeloos zonde want het levert u pijn en verschillende kwalen op waar u zo snel mogelijk vanaf wilt zijn. Met een pijnlijke rug of pijnlijke schouders zult u minder goed werk verrichten. Het is dan ook zaak dat er op kantoren wordt gezorgd voor goede meubels. De meubelen van Buro Enzo zijn allemaal van hoogwaardig materiaal en wij streven naar ergonomische producten die duurzaam en goed voor het milieu zijn.

‘Een elektrisch verstelbaar bureau: super handzaam!’ aldus een gelukkige klant

Sinds drie jaar heb ik mijn eigen bedrijf. Ik werk aan huis met nog twee werknemers. Achter een bureau zitten vergt meer van een mens dan veel mensen denken. Dat is logisch want de hele dag zitten is niet natuurlijk. Daarom is het zaak er alles te doen deze houding zo gezond mogelijk te laten zijn. Wat je als mens kunt doen om je houding te verbeteren is voldoende beweging tussendoor nemen. Kies eens voor een blokje om tijdens de pauze in plaats van dat je meteen weer op een andere plek gaat zitten. Wanneer de spieren in de rug en schouders vast komen te zitten omdat je niet genoeg beweegt op een dag dan zorgt dat voor een vervelend gevoel en soms zelf voor chronische rugklachten. Voor mijzelf en mijn twee andere werknemers heb ik gekozen voor een elektrisch verstelbaar bureau. Een elektrisch verstelbaar bureau kan namelijk makkelijk hoger en lager worden gezet. Ik werk met flexibele werkplekken. Iedereen mag zitten waar hij wil. Dat betekent dat aan het begin van de dag de werkplek moet worden ingesteld op de hoogte die gewenst is. Een gebogen houden is slecht voor de rug en slecht voor de schouders. Het is zaak om dat tegen de gaan. De zeurende pijn die het aan het eind van de dag kan opleveren, is nog maar het begin. Als baas heb je een verantwoordelijkheid. Deze verantwoordelijkheid houdt in dat je werknemers een gezonde werkplek moeten hebben. Een elektrisch verstelbaar bureau draagt bij aan zo’n gezonde werkplek. Doordat een elektrisch verstelbaar bureau op iedere hoogte kan worden afgesteld kan iedereen er gebruik van maken. Naast een goed werkplek die kan worden afgesteld op de lange van de werknemer, is een goede en gezonde lunch ook belangrijk. Daarom zorg ik altijd voor biologische producten in de middag. Mijn werknemers presteren het beste wanneer ze zich goed voelen. Dat is mijn streven dan ook. Een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Ik ga voor gezondheid en duurzaamheid. Bij Buro Enzo verkopen ze tweedehands en nieuwe kantoormeubelen. Deze meubelen kunnen in partijen worden opgekocht maar ook per stuk. In de showroom staan al deze hoogwaardige kantoormeubelen uitgestald. Het is een echte aanrader om eens in deze showroom in Enschede te gaan kijken. Het personeel bediend je maar wat graag van advies over het scheppen van een ergonomische werkplek. Ik ben blij dat ik mijn kantoormeubelen bij Buro Enzo heb aangeschaft en kan iedereen aanraden dit te doen. Naast verstelbare bureau heeft Buro Enzo ook tal van stoelen en kasten in de aanbieding. Ze hebben genoeg van deze artikelen op voorraad dus ze kunnen na bestelling dan ook direct geleverd worden. Neem eens een kijkje op de website: www.buroenzo.nl.

Comments are closed.

Scroll to Top