Een veelzijdig vakantiepark

Ponyparkcity in Slagharen

Bent u op zoek naar een leuk vakantiepark, waar u deze zomer een paar weekjes wilt verblijven. Zoekt u een park dat:

  • leuke activiteiten aanbiedt voor kinderen
  • niet te duur is
  • goede voorzieningen heeft
  • en niet te ver rijden is?

Dan kunt u kiezen voor een vakantie in Nederland op vakantiepark Ponypark City. Hier vindt u namelijk een gevarieerd activiteitenprogramma voor de kids, zodat u lekker rustig buiten kunt zitten en eindelijk dat ene leuke dikke boek uit kunt lezen. Kortom, wij bieden voor ieder wat wils en zijn van alle markten thuis. Vraag dus vandaag nog meer informatie aan over ons vakantiepark!

Zoekt u een gezellig vakantiepark?

Hebt u nog geen plannen gemaakt voor de zomermaanden, maar weet u wel zeker dat u dit jaar eens flink wilt genieten in een veelzijdig vakantiepark? Wilt u toch niet al te duur uit zijn, maar wilt u wel lekker kunnen genieten van de wat luxere voorzieningen? Dan kunt uitstekend terecht in PonyParkCity. U vindt ons vlakbij Ponypark Slagharen en u krijgt dan ook gratis toegang tot dit leuke attractiepark als u bij ons verblijft. En zeg nou zelf, dat is toch echt geweldig?

Neem contact op

Hebt u nog vragen over ’t een of ’t ander? Wilt u weten wat u zoal kunt verwachten op ons vakantiepark? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Als u ons opbelt, dan krijgt u direct een van onze vriendelijke en deskundige medewerkers aan de lijn. Hij of zij weet precies hoe de vork in de steel zit en kan u daar alles over vertellen. Schroom dus niet en laat snel iets van u horen. U kunt ons bellen, maar u kunt natuurlijk ook gewoon een mailtje sturen. Wij horen in ieder geval graag spoedig van u!

Comments are closed.

Scroll to Top